Καλωσήλθατε στην
Ταβέρνα Κερί

Το εστιατόριο Κερί Ταβέρνα βρίσκεται δίπλα στη μοναδική θάλασσα της Λίμνης Κεριού στη Ζάκυνθο και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων από την παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, που θα σας συναρπάσει. Δε θα πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε μερικές από τις σπεσιαλιτέ μας, όπως είναι η αστακομακαρονάδα, το Ζακυνθινό κουνέλι και το στιφάδο.

Το εστιατόριό μας λειτουργεί από νωρίς το πρωί, όπου μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας, συνεχίζοντας με λουκούλειες μεσημεριανές γεύσεις και κλείνοντας με ένα ξεχωριστό δείπνο αργά το βράδυ. Απολαύστε την εκπληκτική θέα από το roof garden και χαλαρώστε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με άριστη εξυπηρέτηση και φιλικές τιμές.

Στο χώρο μας μπορείτε να φιλοξενήσετε κάθε είδους εκδήλωση όπως γενέθλια ή γάμο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα κέτερινγκ με κάλυψη σε όλη τη Ζάκυνθο.

Θέλετε να φιλοξενήσετε την εκδήλωσή σας στο χώρο μας ;

Ο Χώρος μας

Ταβέρνα ΚερίΤαβέρνα ΚερίΤαβέρνα ΚερίΤαβέρνα ΚερίΤαβέρνα ΚερίΤαβέρνα ΚερίΤαβέρνα ΚερίΤαβέρνα ΚερίΤαβέρνα Κερί

Πιάτα

Οι προτάσεις μας - Ταβέρνα ΚερίΟι προτάσεις μας - Ταβέρνα ΚερίΟι προτάσεις μας - Ταβέρνα ΚερίΟι προτάσεις μας - Ταβέρνα ΚερίΟι προτάσεις μας - Ταβέρνα ΚερίΟι προτάσεις μας - Ταβέρνα Κερί

Εικονική Περιήγηση 360 °

Τοποθεσία

 

Το Κερί βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Ζακύνθου, απέχοντας 15χλμ από την πόλη του νησιού και 12χλμ από το αεροδρόμιο.

Η παράδοση και ο πολιτισμός άνθισαν παράλληλα με τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μετατρέποντας το Κερί σε έναν από τους ποιοτικότερους τουριστικούς προορισμούς στο νησί της Ζακύνθου. Ειδικά η Λίμνη Κεριού, το παραθαλάσσιο τμήμα της περιοχής συνδυάζει όλα τα επιθυμητά στοιχεία των ιδανικών καλοκαιρινών διακοπών, όπως όμορφη θέα στη θάλασσα, ηρεμία και σύγχρονες ανέσεις.

 

ΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθος

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Keri Taverna
Λίμνη Κεριού, Ζάκυνθος, Τ.Κ: 29100

Τηλέφωνο
Τηλ.: 26950 43756

Online
Ιστότοπος: www.keritaverna.gr
E-mail: info@keritaverna.gr

Επιπλέον πληροφορίες;

Σας ευχαριστούμε! Έχουμε λάβει το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.